Would anyone want a bit of my blood?

I just signed up as a blood donor. I’ve been meaning to do it for a while, but I am terrified of needles. Whenever I know  one is coming I sweat, get really nervous and star shaking. Maybe I’m doing this to conquer my fear?

Jeg har nettopp meldt meg opp som bloddonor. Jeg har tenkt på å gjøre det lenge, men har utsatt, og utsatt det. Jeg har total sprøyteangst og viss jeg vet jeg må ta en begynner jeg å svette, jeg bir nervøs og skjelver som et aspeløv. Kanskje vil jeg nå klare å kvitte meg med denne irrasjonelle frykten?

I took bi-monthly blood tests while I was pregnant, and that didn’t help much, but maybe giving blood will help, it’s for a good cause!

Jeg tok blodprøver annenhver måned mens jeg gikk gravid, det hjalp ikke mye på skrekken, men kanskje det hjelper å gi blod, det er jo så absolutt en god gjerning!

After giving birth I lost quite a lot of blood and thus needed more myself, so I’ve already spent two, hopefully now I can give back those two, and a few more.

Jeg mistet en del blod under fødselen og trang påfyll, jeg har derfor “brukt opp” to doser blod selv. Nå får jeg endelig gitt tilbake de to, og forhåpentligvis enda noen fler.

Advertisements

2 thoughts on “Would anyone want a bit of my blood?

 1. Så flink du er 🙂
  Selv har jeg tenkt tanken mange ganger, men siden jeg bor “på bygda” blir det så knotete å få til. Men en gang skal jeg da viterlig gi litt blod.
  Jeg har heldigvis aldri trengt påfyll selv, men man kan jo aldri vite.

  Jeg har alldeles ikke kommet meg igjennom alle på giveawayen nå, og jeg må vel ta helga til hjelp sikkert 😉
  Men det er utrolig gøy og givende å finne blogger man ellers aldri ville ha kommet over 🙂

  Håper du har en trivelig aften.
  Klem

 2. Så bra da!!!

  Jeg har aldeles nåleskrekk selv så jeg vet hva du snakker om, tøft gjort av deg. Jeg og Petter snakket om det for et par uker siden faktisk- at vi også må gjøre det. Vet aldri når det trengs selv….

  Ha en fin helg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s